EVO - OdV

Uitgaande van de Italiaanse traditie om een nieuwe exclusieve grappa te krijgen, gekenmerkt door een unieke, sterke persoonlijkheid. Of, omgekeerd, uitgaande van internationale sterke dranken zoals Gin en Vodka die ze opnieuw interpreteren om ze dichter bij de Italiaanse traditie te brengen, spelend met de zachtheid en complexiteit die de Middellandse Zee biedt.

EVO Cigars

Niets gaat beter met EVO grappa dan een goede sigaar. Daarom speelt EVO met de tools van de sigarenhandel door gebruik te maken van een "anilla", sigarenkokers en humidors in verschillende formaten.

Een EVO-cigar is een individueel glazen buisje (5 cl) met precies de juiste hoeveelheid voor een glas.

EVO Grappa

Een lijn van Grappa, Grappa Riserva en Brandy die de Italiaanse traditie herinterpreteert. De rode draad van dit project is het gebruik van verschillende inheemse houtsoorten bij het rijpen, houtsoorten die de distillaten van de EVO-lijn een absoluut unieke en herkenbare stijl en elegantie geven.

OdeV Gin

Twee Gins van wijnorigine, verkregen door gedeeltelijk gefermenteerde wijn te distilleren, die tot doel hebben een nieuwe standaard in de wereld van Gin voor te stellen, door hun Italiaanse DNA te brengen uitgaande van hun vineuze oorsprong (in plaats van granen), evenals de zachtheid en explosiviteit van de parfums die de mediterrane zon inspireert.

OdeV Italian Vodka

Vodka van dezelfde vineuze oorsprong als de Gin, vergezeld van een reeks aroma's die zijn verkregen door maceratie met behulp van de meest bijzondere citrusvruchten die in Italië worden geteeld: chinotto, bergamot, citroen, bittere sinaasappel. Een lijn vodka met een uitgesproken mediterraan karakter, ontworpen om het idee van vodka opnieuw te interpreteren.

Verpakkingen

Voor onze EVO Cigars zijn meerdere elegante cadeauverpakkingen verkrijgbaar, waardoor dit een ideaal en origineel geschenk wordt.