Verzendbeleid & ophaling in de winkel

Ophaling in de winkel (gratis)

Je kan er ook voor kiezen om je bestelling op te halen op onze maatschappelijke zetel (wijnwinkel) in Beringen. Dit kan enkel tijdens onze openingsuren die je terugvindt op onze website. Bij het afrekenen kun je kiezen voor "ophalen" als bezorgmethode. Kort na uw betaling sturen wij u een e-mail met verdere instructies.

Verzending

We proberen uw bestelling de dag nadat u uw bestelling heeft geplaatst te verzenden met DPD. Bestellingen geplaatst op zondag of maandag verzenden wij vanaf dinsdag. Alleen bestellingen die volledig betaald zijn, worden verzonden.

De op de website vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. In de meeste gevallen geldt dat de verzending plaatsvindt binnen 1 tot 5 werkdagen na het ontvangen van de betaling. Als je je bestelling niet binnen 10 dagen na het plaatsen van de bestelling hebt ontvangen, stuur ons dan een e-mail op info@wijnensalentu.com. We gaan hier mee aan de slag en bekijken wat er is mis gelopen.

Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de overeenkomst of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten. Foutieve doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

Onze verzendkosten zijn de volgende: 

Verzendingskosten BTW inclusief / Transport costs VAT 

Aantal flessen /bottles Belgium Netherlands + Luxemburg Germany France Italy
1 - 3 flessen: €9,50 €14,5 €15 €20,5 €36
4 - 6 flessen: €10 €15 €15,5 €21 €36,5
7 - 12 flessen: €13 €17,5 €18 €24 €39
13 - 18 flessen: €15,5 €20,5 €21 €26,50 €42
19 - 24 flessen: €18,5 €23 €23,5 €29,50 €44,5
25 - 30 flessen: €21 €26 €26,5 €32 €47,5

 


Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een product of andere tekortkoming bij levering of afhaling moet door de Koper onverwijld worden gemeld aan de Verkoper.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Koper vanaf het moment dat hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de producten fysiek in bezit heeft gekregen. Vino Salentu kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens het verzenden via DPD. Wij verpakken jullie bestelling op een dusdanige manier dat beschadigingen bijna onmogelijk zijn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via info@wijnensalentu.com