Primavera wijndegustatie: veelgestelde vragen

Op 24 & 25 maart organiseren wij weer onze jaarlijkse Lentedegustatie. Een fijne manier om op een informele manier kennis te maken met onze wijnen.

Hoe verloopt zo'n degustatie?

Je ontvangt op voorhand van ons alvast onze informatiebundel, waarin we een korte uitleg over de wijn geven. Zo kan je eventueel op voorhand al kiezen welke wijnen je zéker op je lijstje wilt zetten. Deze informatiebundel krijg je bij binnenkomst ook in geprinte versie. Je geeft ons door welke je graag wilt proeven en wij schenken je glas in aan tafel. Je kan je dus ook laten verrassen door onze keuzes. Je hoeft geen expert te zijn in wijn, we beantwoorden graag al je vragen.

Aangezien wij onze degustatie zittend organiseren en een tafeltje voorzien, vragen wij om op voorhand door te geven indien je graag in groep komt, maar apart een ticket besteld via de webshop. Anders kunnen wij niet garanderen dat we jullie aan één tafel kunnen zetten.

We nodigen deze keer een wijnmaker uit Friuli uit: Volpe Pasini

Keuze gemaakt?

Achteraf kan je vrijblijvend de geproefde wijnen bestellen. Je krijgt een bestelformulier bij ontvangst. Hierop kan je je favoriete wijnen op aanduiden. We organiseren een kleine maand later twee ophaalmomenten in onze wijnwinkel. Je krijgt de week van jouw gekozen ophaalmoment een reminder via mail. 

We kunnen je bestelling ook verzenden naar je thuis. Hier komen dan wel nog de verzendkosten bij.

Praktisch

Inschrijven kost €10 per persoon, deze vervalt bij een aankoop van €100. Voor elke deelnemer voorzien wij een bordje antipasti. Er zijn ook altijd enkele pasta's te verkrijgen. 
We willen bij je inschrijving graag weten met hoeveel je komt proeven en voor welk proefmoment je kiest:

  • Zondag 24 maart om 14u, 17u of 20u.
  • Maandag 25 maart om 19u. 

Elke moment duurt 2u30, zodat er genoeg ruimte is tussen de verschillende groepen. 

Inschrijven kan door:

En voorzichtig op de baan hé: op 5 min. wandelen is er een busstation en op een kwartiertje een treinstation met een rechtstreekse verbinding naar Antwerpen en Hasselt. Kom je van verder en wil je er graag een weekendje van maken? We laten je graag onze lokale tips weten en fijne logeeradresjes in de buurt.