U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te kunnen gebruiken. Meer informatie >

Actievoorwaarden

1. Actievoorwaarden

De actievoorwaarden staan hieronder. Lees ze goed door, want sommige actieprijzen gelden alleen voor artikelen in onze webshop of in de winkel. De nieuwste acties staan steeds bovenaan. Na afloop van de actieperiode blijven de voorwaarden nog een week zichtbaar.

10% korting als je je inschrijft op onze nieuwsbrief.

Ontvang 10% korting als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Deze korting telt enkel voor aankopen in onze webshop, niet in de winkel. De korting is 7 dagen geldig na ontvangst en is éénmalig geldig. De kortingscode ontvang je via mail en moet je zelf invullen tijdens het afrekenen. Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend. De acties zijn niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, lopende acties of aanbiedingen, geschenkbonnen of andere kortingscodes. Vino Salentu behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten zijn voorbehouden.

10% korting op 3 flessen wijn als je komt winkelen met onze Tote Bag.

Ontvang 10% korting op 3 flessen wijn naar keuze in onze winkel, enkel op vertoon van een Vino Salentu Tote Bag. Deze actie telt enkel voor aankopen in onze winkel, niet in de webshop. Deze actie loopt van 15 juli 2021 tot 25 juli 2021. Deze korting telt enkel op wijn.   

Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend. De acties zijn niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, lopende acties of aanbiedingen, geschenkbonnen of andere kortingscodes. Vino Salentu behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten zijn voorbehouden.