Actievoorwaarden

1. Actievoorwaarden

De actievoorwaarden staan hieronder. Lees ze goed door, want sommige actieprijzen gelden alleen voor artikelen in onze webshop of in de winkel. De nieuwste acties staan steeds bovenaan. Na afloop van de actieperiode blijven de voorwaarden nog een week zichtbaar.

10% korting als je je inschrijft op onze nieuwsbrief.

Ontvang 10% korting als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief. Deze korting telt enkel voor aankopen in onze webshop, niet in de winkel. De korting is 14 dagen geldig na ontvangst en is éénmalig geldig. De kortingscode ontvang je via mail en moet je zelf invullen tijdens het afrekenen. Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (een van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend. De acties zijn niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, lopende acties of aanbiedingen, geschenkbonnen, andere kortingscodes of tickets voor evenementen georganiseerd door Vino Salentu. Vino Salentu behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten zijn voorbehouden.

Stuur een postkaart naar Vino.

Ontvang een glaasje bubbels in onze bar te Vino Salentu, wanneer je een postkaartje stuurt vanaf je vakantieadres naar de wijnwinkel. De postkaart moet wel echt met de post worden verstuurd naar ons adres: koolmijnlaan 29, BE-3580 Beringen. Pas na ontvangst krijg je bij je volgende bezoek aan onze winkel een glas. Eén postkaart per persoon. Vino Salentu behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten zijn voorbehouden.

Kelderrestjes: -20% korting op geselecteerde flessen.

Tijdens deze promotie ontvang je 20% korting op geselecteerde artikelen. Solden artikelen zijn in de winkel gekenmerkt met een opschrift en in onze webshop te herkennen met de tekst ‘kelderrestjes’. Deze promotie geldt in onze webshop en in de Vino Salentu winkel gevestigd in Beringen. De korting wordt in onze webshop en in de winkel automatisch verrekend. Uitgesloten van deze promotie zijn alle artikelen die niet expliciet benoemd worden als 'kelderrestje'. DDe acties zijn niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, lopende acties of aanbiedingen, geschenkbonnen, andere kortingscodes of tickets voor evenementen georganiseerd door Vino Salentu. Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (één van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend. Vino Salentu behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten zijn voorbehouden.

5+1 op geselecteerde wijnen.

Deze actie loopt van 1 september 2023 tot 25 september 2023 23u59. Tijdens deze promotie ontvang je bij aankoop van 5 flessen uit het geselecteerde gamma, één fles gratis. Deelnemende flessen  zijn in de winkel gekenmerkt met een opschrift en in onze webshop te herkennen met de tekst ‘5+1’. Deze promotie geldt in onze webshop en in de Vino Salentu winkel gevestigd in Beringen. De korting wordt in onze webshop en in de winkel automatisch verrekend. Uitgesloten van deze promotie zijn alle artikelen die niet expliciet benoemd worden als '5+1'. De acties zijn niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, lopende acties of aanbiedingen, geschenkbonnen, andere kortingscodes of tickets voor evenementen georganiseerd door Vino Salentu. Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. De korting wordt verrekend over het totaalbedrag van de aankoop. Bij retourneren van (één van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend. Vino Salentu behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten zijn voorbehouden.

Lucky Dip.

Deze actie loopt van 18 januari 2024, zolang de voorraad strekt. Deze actie is beperkt tot 2 flessen per betalende klant. Deelnemende flessen zijn in de winkel gekenmerkt met een opschrift en in onze webshop onder de naam Lucky Dip. Deze actie geldt in onze webshop en in de Vino Salentu winkel gevestigd in Beringen. Uitgesloten van deze promotie zijn alle artikelen die niet expliciet benoemd worden als 'Lucky Dip'. De acties zijn niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen, lopende acties of aanbiedingen, geschenkbonnen, andere kortingscodes of tickets voor evenementen georganiseerd door Vino Salentu. Kortingen zijn niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld. Bij retourneren van (één van) de producten uit de aankoop wordt de verstrekte korting verrekend. Vino Salentu behoudt zich het recht om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Typefouten zijn voorbehouden.