U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te kunnen gebruiken. Meer informatie >

Corona & Wijndegustatie

 We kijken er erg naar uit, zijn enthousiast over het nieuwe wijnhuis en willen dit graag aan je voorstellen. Ook bij deze degustatie schenken we in aan tafel op het terras van Ristorante Italia, zodat je veilig aan tafel kunt proeven, zoals bij de vorige degustaties.  

Als je reserveert voor de degustatie en we moeten het alsnog helaas uitstellen, dan krijg je van ons een persoonlijk berichtje en plannen we een nieuwe datum. Je bent zeker van je plekje, want de plaatsen zijn beperkt. 

Hoe verloopt deze degustatie?

Bij de vorige zomer- en herfstdegustatie hebben we coronaproof gewerkt en dat gaan we deze keer uiteraard ook weer doen.

Ontsmet je handen bij binnenkomst en draag je mondmasker. 
Elk proefmoment duurt twee uur. Hierdoor is er genoeg ruimte tussen de verschillende proefmomenten om de tafels te ontsmetten. Wij schenken de wijn in aan tafel. Je kan dus gerust blijven zitten in je bubbel van 4. Elke deelnemer krijgt een eigen antipastobordje. Een lekkere pasta kan je ook bestellen.
We zetten de deur regelmatig open voor een goede ventilatie en bij mooi weer (duimen!) gaat de degustatie buiten door op het terras van Ristorante Italia.  
 
Heb je nog vragen? We geven hier antwoord op de vragen die we het vaakste krijgen. Aarzel zeker ook niet om ons te contacteren, we helpen graag.